2014 Shoot “Heels in Prison” met Carola, Katja en Marielle

Dutch-heels_Rotterdam_Heels-in-prison-by-Etienne-Oldeman-Photography

De “heelsshoot van 2014”. 3 dames met een echte passie voor heels. Carola is onderneemster en heeft een evenementenorganisatiebureau en kwam in tegen bij een vastgoednetwerkbijeenkomst. Haar bijzondere blauwe laarzen (booties) vielen mij op. Ter plaatse meteen gefotografeerd en toen ze vertelde dat ze minstens 100 paar schoenen had…”verkocht”! Samen met 2 vriendinnen. Onderneemster Katja en manager Marielle hebben we een bijzondere shoot gehouden in de voormalige gevangenis aan de Noordsingel in Rotterdam. Een uitgebreid draaiboek lag hier ten grondslag. Carola’s uitdaging om schoenen zo goedkoop mogelijk te kopen. Dure merken hoeven niet. De duurste schoenen zijn laarzen.

The “heelsshoot of 2014”. 3 ladies with a real passion for highheels. Carola is entrepreneur (eventorganisation). Her special blue booties paid my attention, She told she had over 100 pair of heels…’sold’, Together with 2 friends Katja (also entrepreneur) and Marielle (manager) we made a special photoshoot (heelsshoot) at a former prison in Rotterdam. See the results…

Fotoshoot met 3 dames met een passie voor hoge hakken in voormalige gevangenis in Rotterdam

Photoshoot with 3 ladies with a passion for highheels in former prison in Rotterdam.

Fotoshoot met 3 dames met een passie voor hoge hakken in voormalige gevangenis in Rotterdam

Photoshoot with 3 ladies with a passion for high heels at former prison in Rotterdam

Fotoshoot met 3 dames met een passie voor hoge hakken in voormalige gevangenis in Rotterdam

Photoshoot with 3 ladies with a passion for high heels at former prison in Rotterdam

Fotoshoot met 3 dames met een passie voor hoge hakken in voormalige gevangenis in Rotterdam

Photoshoot with 3 ladies with a passion for high heels at former prison in Rotterdam

HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld Heels in prison Heels in prison Heels in prison HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld Heels in prison HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld HeelsoftheWorld